Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS), engelli bireylerin kamuda istihdam edilmesi açısından kritik öneme sahiptir. 2025 yılına girerken adayların en çok merak ettiği konular, sınav takvimi ve beklenen kadro kontenjanlarının ne yönde olacağıdır.
EKPSS 2025 Takvimi ve Başvuru Süreci
ÖSYM tarafından yayınlanan merkezi sınav takvimi, EKPSS’ye hazırlanan adaylar için yol haritasının temelini oluşturmaktadır.
- Sınav Tarihi: EKPSS, genellikle çift yıllarda (Örn: 2024, 2026) yapılmaktadır. Bu nedenle 2025 yılı, sınava hazırlık ve merkezi atama tercihleri yılı olacaktır. Adaylar, ÖSYM'nin resmi sitesindeki güncel takvimi düzenli olarak kontrol etmelidir.
- Merkezi Atama Tercihleri: Atamalar, genellikle yılın ilk ve son çeyreğinde olmak üzere iki dönemde yapılır. Adaylar, tercih kılavuzlarını ve kadro dağılımlarını Devlet Personel Başkanlığı (DPB) ve ÖSYM üzerinden takip etmelidir. Tercih sürecinde puan üstünlüğü ve eğitim durumu esastır.
Kontenjanlar Üzerine Beklentiler ve Analiz
Adayların atanma şansını doğrudan etkileyen kontenjan sayısı, her atama döneminde en çok tartışılan konudur.
- Kadronun Dağılımı: Atamalarda genel olarak lise, ön lisans ve lisans mezunları arasında belirli bir oransal dağılım gözetilmektedir. Son dönem atamaları incelendiğinde, en yoğun kontenjanın lise ve lisans mezunlarına ayrıldığı görülmektedir.
- Engelli Memur Açığı: Türkiye'de yasal olarak kamu kurumlarında bulundurulması gereken engelli personel kotası bulunmaktadır. Hükümetin bu kotayı doldurma hedefi, 2025 yılındaki merkezi atamalarda yüksek kontenjan beklentisini güçlendirmektedir.
- Hangi Kurumlar Öne Çıkıyor? Geçmiş yıllardaki verilere bakıldığında, atamalarda en çok kadroyu Adalet Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı ve üniversiteler gibi büyük kamu kuruluşları tahsis etmektedir. Adayların bu kurumların özel şartlarını önceden araştırması önerilmektedir.
Adayların, hazırlık sürecinde yalnızca sınava değil, aynı zamanda tercih döneminde mağdur olmamak için güncel mevzuat takibine de önem vermesi gerekmektedir. Sınav puanının geçerlilik süresi ve eğitim düzeyine uygun pozisyonların analizi, başarılı bir atama sürecinin anahtarlarıdır.